PARELLA BUSCA HABITACIÓ DOBLE A BARCELONA

Localidad: Barcelona - Mapa

Fecha de creación 16 abr 2014 18:04:50

Precio: EUR 350

ID del anuncio: 21655

Contactar

Som una parella (noi i noia) de 35 anys que per qüestions de treball busquem un pis a compartir a Barcelona. Preferim compartir pis amb solament una persona perquè no hem compartit mai pis i així poder-ho portar millor (però no és imprescindible, però no més de 2 persones).

Necessitem 1 habitació doble gran.

Nosaltres no fumem, no tenim mascota, i com estem a Barcelona per treball i no coneixem a ningú a la ciutat no ens portarem a ningú al pis, ni ens muntem festes, etc, i busquem a algú també que no fumi, que no tingui mascotes, i que es pugui descansar, ja que tenim un treball cansat i el descans a la nit i el matí per a nosaltres és importantíssim.

Busquem habitació entorn dels 350 euros, amb despeses incloses perquè alguns dies no estarem en el pis i el nostre consum ho fem moltes vegades fora del pis. Demanem habitacions sense fiança i aquestes coses que estem llegint en anuncis. Abstenir-se de trucar aquells que ens diuen que són residències, pensions, agències, etc. Només el típic, d'algú que viu en el pis i vol o necessita compartir-ho.

Truca'ns. 645 57 20 07 Si no responem, perquè de vegades per treball no podem, intenta-ho un parell d'hores més tard.

Preferentment cèntric, encara que també ens va bé, zona Els Corts, Plaza Espanya o Ciutadella, però també ens serveixen algunes altres zones.

  • Compartir: pictute pictute pictute pictute
  • Imprimir: pictute
  • Añadir a favoritos: pictute
  • Anuncio falso: pictute

¿Dónde estás buscando?